Miele - Verlässlichkeit für viele Jahre

Pokrmy z masa pro parní trouby Miele

Pokrmy z masa připravené v parní troubě Miele jsou obzvláště jemné, šťavnaté a chutné. Nutriční látky – cenné bílkoviny, vitamíny a minerální látky – zůstanou touto šetrnou přípravou v mase a jsou tak pro nás plně využitelné. Při vaření v páře vzniká z masa vývar, který se obzvláště hodí pro následnou přípravu šťáv a omáček.
Pokud chcete, aby bylo maso opečené, musíte ho nejprve krátce opéct na pánvičce a teprve poté ho dovařit v páře.

 

   Telecí maso s tuňákovou omáčkou
   Paštika z mletého masa
   Hovězí plátky se zeleninou
   Eintopf Pusta
   Pulardí prsa ve feferonkové omáčce
   Marokánské kuře se zeleninou
   Závitky z mangoldu s asijskou náplní
   Vařené hovězí maso s jablečným křenem